Sociaal

Sociaal, menselijk en geruststellend, betrouwbaar en betaalbaar

De moraal van het verhaal is dat het voor iedereen prettig moet zijn dat er iets nieuws ontstaat !

Betrouwbaar en ........... betaalbaar

Een kleine klus is de betrouwbare en betaalbare oplossing voor de kleinere klussen in en rond het huis. Klussen die maar blijven liggen, of klussen die zich nieuw aandienen. Opruimen, transport, kleine verhuizingen, klein tuinonderhoud, schoonspuiten van de stoep ... etc. etc. Speciaal voor mensen zonder handige buurman, voor mensen die graag even ondersteuning krijgen, voor mensen die het klusje gewoon samen willen klaren, voor mensen die weinig tijd hebben, voor mensen die met twee linkerhanden geboren zijn of mensen die gewoon geen zin hebben in (alweer) een klusje ! 

Sociaal, menselijk en geruststellend

De huidige tijdsgeest brengt met zich mee dat oudere en zieke mensen langer thuis moeten wonen en zichzelf moeten redden. Een vreemde over de vloer kan dan erg belastend en verwarrend zijn. Ik besteed graag tijd aan een belangrijk eerste gesprek over de wensen, waarbij we de (on)mogelijkheden samen bespreken. We vinden samen de juiste wijze om uw wensen in te vullen, rekening houdend met specifieke persoonsgebonden wensen en karakters.

De moraal van het verhaal is dat het voor iedereen prettig moet zijn dat er iets nieuws ontstaat. Een menselijke aanpak staat hierbij voorop.